Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Foto: John ValkFoto: John ValkMUZIKALE ACTIVITEITEN

Mijn muziekstudie begon met de studie klassiek piano bij Aquiles Delle Vigne aan het Rotterdams Conservatorium en bij Geoffrey Madge aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Na mijn studie volgde ik enkele jaren lessen jazz piano bij Peter Groeneboom. 

Ik studeer klassieke zang aan de Schumann Akademie en volg klassieke zanglessen bij Ingrid Kappelle en Annelies Prins en lichte muziek bij Marga Zwirs. Ik volgde masterclasses bij Maarten Koningsberger, Francis van Broekhuizen en Wiebke Göetjes. Ik werk aan Frans liedrepertoire bij Jean-Baptiste Milon en aan Russisch liedrepertoire bij Lola Kabulova. 

Ik verzorg solo-optredens en geef met veel plezier zanglessen en pianolessen in mijn eigen privépraktijk. Mijn liefde voor zingen geef ik graag door aan kinderen. Ik ben als docent en dirigent verbonden geweest aan het Nieuw Krimpenerwaards Kinderkoor, een leuk en veelzijdig kinderkoor met zeer afwisselend repertoire, dat regelmatig heeft meegewerkt aan grote concerten. In januari 2019 ben ik gestart met KiK, een nieuw kinderkoor in Krimpen a/d IJssel. In september 2019 komt daar een jongerenkoor bij, voor zangers van 13 t/m 25 jaar.