Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Foto: John ValkFoto: John ValkMUZIKALE ACTIVITEITEN

Mijn muziekstudie begon met de studie klassiek piano bij Aquiles Delle Vigne aan het Rotterdams Conservatorium en bij Geoffrey Madge aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Na mijn studie volgde ik enkele jaren lessen jazz piano bij Peter Groeneboom. 

Ik studeer klassieke zang aan de Schumann Akademie en volg klassieke zanglessen bij Ingrid Kappelle en Annelies Prins en lichte muziek bij Marga Zwirs. Ik volgde masterclasses bij Maarten Koningsberger, Francis van Broekhuizen en Wiebke Göetjes. Ik werkte aan Frans liedrepertoire bij Jean-Baptiste Milon en aan Russisch liedrepertoire bij Lola Kabulova. 

Ik verzorg solo-optredens en zing in Vocaal Ensemble Tiramisu, een Rotterdams kamerkoor gespecialiseerd in vooral laat-romantisch en 20e-eeuws a capella-repertoire.

Met veel plezier geef ik zanglessen en pianolessen in mijn eigen privépraktijk.

Mijn liefde voor zingen geef ik graag door aan kinderen. Ik ben als docent en dirigent verbonden aan het Nieuw Krimpenerwaards Kinderkoor, een leuk en veelzijdig kinderkoor met zeer afwisselend repertoire, dat ook regelmatig meewerkt aan grote concerten.