Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

KINDERKOOR KiK   

 

Zaterdag 18 januari  om 19.00 uur:     

Pinokkio, een muzikaal verhaal door Kinderkoor KiK

De Tuyter - Krimpen aan den IJssel

m.m.v.:

Jeroen Thoms, zanger / acteur

Jeroen Bron, fluit

Judith Kruize, klarinet

Els Molenaar, decor en kostuums

 

Entree: volwassenen € 5,00 - kinderen gratis. Reserveren via e-mail: kinderkoorkik@gmail.com

 

Nieuws

Na de zomer beginnen we met het instuderen van de superswingende voorstelling PINOKKIO! Wil je ook zingen en optreden in deze muzikale theatervoorstelling? Kom zingen bij KiK en doe mee aan deze leuke productie. Binnenkort lees je hier meer over deze voorstelling!

Kom ook zingen bij KiK!

Kinderkoor KiK  (Kinderkoor in Krimpen) biedt de leukste zang- en koorlessen voor kinderen in Krimpen. We zingen grappige, swingende, vrolijke en mooie muziek in alle stijlen en talen. We leren goed en mooi zingen, we leren alles over muziek en treden een aantal keer per jaar op in o.a. een eigen concert, een muziektheatervoorstelling en een kerstconcert. Elk kind kan bij KiK twee gratis proeflessen volgen, kom gewoon een keer kijken en meedoen, je bent welkom! 

Voor wie?

Voor jongens en meisjes in de basisschoolleeftijd die van muziek houden en graag goed willen leren zingen.

Wat en wanneer?

We repeteren op dinsdagmiddag in de theaterzaal van de Tuyter in verschillende groepen, ingedeeld naar leeftijd. 

De jongste groep (leerlingen groep 2 en 3 van de basisschool) repeteert 45 minuten, van 15.45 tot 16.30 uur. We zingen mooie, grappige en vrolijke liedjes in het Nederlands, maar ook muziek van over de hele wereld in andere talen. We zingen en spelen in een voorstelling, we werken met beweging, gaan aan de slag met ritme en maken op een leuke manier kennis met muziek. 

De oudste groep (leerlingen vanaf groep 4 van de basisschool) heeft 60 minuten les, van 16.30 tot 17.30 uur. We zingen samen de meest swingende, leuke en mooie muziek. We krijgen zangles, zingen zowel één- als meerstemmig, gaan aan de slag met tekst en presentatie, geven concerten en spelen en zingen in muziekvoorstellingen. In elke les wordt op aansprekende wijze kennis gemaakt met muziekleer.

Wanneer er in deze oudste groep voldoende aanmeldingen zijn van leerlingen van groep 7 en 8 start er een derde groep met uitdagender en speciaal op deze leeftijdsgroep toegespitst repertoire. 

Zin om mee te zingen? Kinderen mogen twee keer gratis meedoen met de lessen en kunnen daarna besluiten of ze lid willen worden van KiK. Laat even weten dat je voor een proefles komt, dan ligt er meteen muziek voor je klaar! Aanmelden kan via een mail naar kinderkoorkik@gmail.com

Kosten

De wekelijkse lessen voor de jongste leerlingen duren 45 minuten en kosten € 15,00 per maand.

De wekelijkse lessen van de oudste groep (koorrepetitie, zangles en muziekleer) duren 60 minuten en kosten € 20,00 per maand.

Aanmelden

Info en aanmelden: kinderkoorkik@gmail.com