Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

KINDERKOOR KiK 

Nieuws

We zijn weer begonnen! Zin om nog een paar weken mee te zingen? Doe mee en wie weet zing je straks mee in het leukste kinderkoor!

Vanwege de groeiende vraag naar zanglessen voor de jongste kleuters starten we bij KiK nu met lessen voor kinderen vanaf vier jaar! Kleuters die graag in een leuke groep kinderen op speelse en beweeglijke wijze willen leren zingen zijn van harte welkom voor twee gratis proeflessen. Info zie onder. 

 

Kom ook zingen bij KiK!

Kinderkoor KiK  (Kinderkoor in Krimpen) biedt de leukste zang- en koorlessen voor kinderen in Krimpen. We zingen grappige, swingende, vrolijke en mooie muziek in alle stijlen en talen. We leren goed en mooi zingen, we leren alles over muziek en treden een aantal keer per jaar op in o.a. een eigen concert, een muziektheatervoorstelling en een kerstconcert. Elk kind kan bij KiK twee gratis proeflessen volgen, kom gewoon een keer kijken en meedoen, je bent welkom! 

 

Voor wie?

Voor jongens en meisjes in de basisschoolleeftijd die van muziek houden en graag goed willen leren zingen.

Wat en wanneer?

We repeteren op dinsdagmiddag in verschillende groepen, ingedeeld naar leeftijd. Normaal gesproken zingen we in de Tuyter, maar we hebben nu tijdelijk een ander onderkomen. Stuur even een mailtje als je langs wilt komen!

De jongste groep (leerlingen groep 1, 2 en 3 van de basisschool) repeteert 45 minuten, van 15.45 tot 16.30 uur. We zingen mooie, grappige en vrolijke liedjes in het Nederlands, maar ook muziek van over de hele wereld in andere talen. We zingen en spelen in een voorstelling, we werken met beweging, gaan aan de slag met ritme en maken op een leuke manier kennis met muziek. 

De oudste groep (leerlingen vanaf groep 4 van de basisschool) heeft 60 minuten les, van 16.30 tot 17.30 uur. We zingen samen de meest swingende, leuke en mooie muziek. We krijgen zangles, zingen zowel één- als meerstemmig, gaan aan de slag met tekst en presentatie, geven concerten en spelen en zingen in muziekvoorstellingen. In elke les wordt op aansprekende wijze kennis gemaakt met muziekleer.

Wanneer er in deze oudste groep voldoende aanmeldingen zijn van leerlingen van groep 7 en 8 start er een derde groep met uitdagender en speciaal op deze leeftijdsgroep toegespitst repertoire. 

Zin om mee te zingen? Kinderen mogen twee keer gratis meedoen met de lessen en kunnen daarna besluiten of ze lid willen worden van KiK. Laat even weten dat je voor een proefles komt, dan ligt er meteen muziek voor je klaar! Aanmelden kan via een mail naar kinderkoorkik@gmail.com

Optredens

We vinden het leuk om onze muziek te laten horen! In januari hebben we een spetterende muziekvoorstelling gespeeld over de avonturen van Pinokkio. Inmiddels zijn we enthousiast begonnen aan heel veel nieuwe muziek. U kunt ons komen beluisteren tijdens ons grote concert, datum nader te bepalen.

Kosten

De wekelijkse lessen voor de jongste leerlingen duren 45 minuten en kosten € 15,00 per maand.

De wekelijkse lessen van de oudste groep (koorrepetitie, zangles en muziekleer) duren 60 minuten en kosten € 20,00 per maand.

Aanmelden

Info en aanmelden: kinderkoorkik@gmail.com