Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nieuw Krimpenerwaards Kinderkoor

Sinds september ben ik tot mijn grote plezier dirigent van het opleidingskoor van het Nieuw Krimpenerwaards Kinderkoor.

In dit opleidingskoor krijgen de leerlingen naast een vrolijke wekelijkse repetitie ook muziekles: naast koorzang komen noten lezen, van blad zingen en muziektheorie aan bod. Het koor bestaat uit jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar. We zingen afwisselende, mooie en vrolijke muziek in alle talen en stijlen, zowel één- als meerstemmig.

Het NKK geeft regelmatig een concert en zingt soms mee in de concerten van Gemengde Zangvereniging Vriendschap in Berkenwoude.

De jongste kinderen (4 t/m 6 jaar) krijgen les in een aparte groep en maken op speelse wijze kennis met zingen, ritme, bewegen en muziek maken. 

De opzet van dit koor is uniek in de gemeente Krimpenerwaard en is zeker niet alleen bedoeld voor leerlingen uit Bergambacht. Kinderen uit Krimpen, Lekkerkerk, Ouderkerk, Schoonhoven, Berkenwoude en Stolwijk die van zingen houden én zich muzikaal willen ontwikkelen zijn bij ons van harte welkom!

We repeteren en geven muziekles op dinsdagmiddag in Bergambacht tussen 15.30 en 17.00 uur. De jongste groep repeteert van 16.00 tot 16.30 uur. Nieuwe kinderen zijn welkom, kom gerust een keer kijken en meezingen!

Info en aanmelden: www.nieuwkrimpenerwaardskinderkoor.nl 

 

NKK Concert 11 juliNKK Concert 11 juli