Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

NIEUW KRIMPENERWAARDS KINDERKOOR

Ons koor brengt de muzikale voorstelling 'Reinaert' op de planken! Op 15 december zingen we deze beestachtige sprookjesvoorstelling in een echt theater. 

Het stuk vertelt het verhaal van de listige vos Reinaert door middel van prachtige liedjes. De humor spat ervan af en -uniek in het theater- het kinderkoor staat in deze voorstelling centraal!

Over het Nieuw Krimpenerwaards Kinderkoor

Bij het NKK krijgen de leerlingen naast een vrolijke wekelijkse repetitie ook muziekles: naast koorzang komen noten lezen, van blad zingen en muziektheorie aan bod. Het koor bestaat uit jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar. We zingen afwisselende, swingende, mooie en vrolijke muziek in alle talen en stijlen, zowel één- als meerstemmig.

Het NKK geeft regelmatig concerten en zingt soms mee in de concerten van Gemengde Zangvereniging Vriendschap in Berkenwoude.

De jongste kinderen (4 t/m 6 jaar) krijgen les in een aparte groep en maken op speelse wijze kennis met zingen, ritme, bewegen en muziek maken. 

De opzet van dit koor is uniek in de gemeente Krimpenerwaard en is zeker niet alleen bedoeld voor leerlingen uit Bergambacht. Kinderen uit Krimpen, Lekkerkerk, Ouderkerk, Schoonhoven, Berkenwoude en Stolwijk die van zingen houden én zich muzikaal willen ontwikkelen zijn bij ons van harte welkom!

We repeteren en geven muziekles op dinsdagmiddag in Bergambacht tussen 15.45 en 17.00 uur. Voor het Reinaertproject komen daar ook de locaties Krimpen aan den IJssel en Krimpen aan de Lek bij. De jongste groep o.l.v. Colinda repeteert in Bergambacht van 16.00 tot 16.30 uur. Nieuwe kinderen zijn welkom, kom gerust een keer kijken en meezingen!

Info en aanmelden: www.nieuwkrimpenerwaardskinderkoor.nl 

 

NKK Concert 11 juliNKK Concert 11 juli