Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ZANGLESSEN

In mijn lespraktijk geef ik zanglessen aan kinderen, jongeren en volwassenen. In het kinderkoor krijgen de leerlingen naast de repetities en zanglessen ook algemene muzikale vorming (AMV).

Individuele zanglessen voor kinderen

In de zangles aan kinderen wordt op speelse manier gewerkt aan het zingen. In de les wordt aandacht besteed aan ademhaling, zangoefeningen, makkelijker zingen, zuiver zingen, uitspraak van de tekst en presentatie. Spelenderwijs komt ook het noten lezen en van blad zingen aan bod. Wie dat leuk vindt kan zichzelf bovendien leren begeleiden op de piano. Qua repertoire is alles mogelijk. Leerlingen mogen ook hun eigen favoriete liedjes meebrengen om samen te oefenen. 

Kinderkoor en zanggroep+

Wil je kind liever samen met leeftijdgenoten in een groep leren zingen? Dan is het kinderkoor de juiste plek: leuk en afwisselend repertoire, zangtechniek en algemene muzikale vorming in één.

Ben je tussen 12 en 20 jaar? Meld je dan aan voor de zanggroep+. 

Informatie vind je hier

Individuele zanglessen voor jongeren en volwassenen

In de lessen aan jongeren en volwassenen wordt gewerkt aan een vrije en ontspannen manier van zingen op basis van de klassieke zangtechniek. Houding, ademhaling, gezond stemgebruik, expressie, techniek en interpretatie komen hierbij aan bod. We verkennen de wereld van het lied, zingen aria's uit oratorium en opera, maar we kunnen ook werken aan bijvoorbeeld wereldmuziek, musicalrepertoire of het instuderen van koorpartijen. Ik begeleid je hierbij aan de piano.

Proefles

Zingen is heerlijk om te doen! Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Lestarieven

Het lestarief is vastgesteld conform de richtlijnen van de KNTV. Je vindt de tarieven op deze pagina