Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ZANGLESSEN

In mijn lespraktijk geef ik zanglessen aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Individuele zanglessen voor kinderen

In de zangles aan kinderen wordt op speelse manier gewerkt aan het zingen. In de les wordt aandacht besteed aan ademhaling, zangoefeningen, makkelijker zingen, zuiver zingen, uitspraak van de tekst en presentatie. Spelenderwijs komt ook het noten lezen en van blad zingen aan bod. Wie dat leuk vindt kan zichzelf bovendien leren begeleiden op de piano. Qua repertoire is alles mogelijk. Leerlingen mogen ook hun eigen favoriete liedjes meebrengen om samen te oefenen. 

Kinderkoor KiK 

Wil je kind liever samen met leeftijdgenoten in een groep leren zingen? Dan is het kinderkoor de juiste plek: leuk en afwisselend repertoire, zangtechniek en algemene muzikale vorming in één. Informatie vind je hier.

Twentysomething

Ben je een jaar of 20 en leer je graag zingen in een groep? In dit muzikale en gezellige jongerenkoor met ruim 20 mannen en vrouwen van 15-30 jaar werken we aan wereld-, pop- en klassieke muziek in meerstemmige arrangementen. Informatie vind je hier.

Individuele zanglessen voor jongeren en volwassenen

In de lessen aan jongeren en volwassenen wordt gewerkt aan een vrije en ontspannen manier van zingen op basis van de klassieke zangtechniek. Houding, ademhaling, gezond stemgebruik, expressie, techniek en interpretatie komen hierbij aan bod. We verkennen de wereld van het lied, zingen aria's uit oratorium en opera, maar we kunnen ook werken aan bijvoorbeeld wereldmuziek, musicalrepertoire of het instuderen van koorpartijen. Ik begeleid je hierbij aan de piano.

Proefles

Zingen is heerlijk om te doen! Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Lestarieven

Het lestarief is vastgesteld conform de richtlijnen van de KNTV. Je vindt de tarieven op deze pagina