Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ZANGLESSEN

In mijn lespraktijk geef ik zanglessen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Zingen is heerlijk om te doen en iedereen kan het leren, net zoals je een instrument kunt leren bespelen. Wil je graag liederen en aria's zingen of juist musicalstukken, zing je in een koor en wil je je stem beter leren gebruiken... we vinden samen een lesvorm die past bij wat jij wilt leren!

Individuele lessen en duo-lessen voor kinderen

In de zangles aan kinderen wordt op speelse manier gewerkt aan het zingen. We beginnen met het opwarmen van de stem en doen oefeningen om steeds beter en makkelijker te leren zingen. We zingen onze favoriete liedjes en letten daarin op ademhaling, zuiver zingen, beleving, uitspraak van de tekst en presentatie. Spelenderwijs komt ook het noten lezen en van blad zingen aan bod. Qua repertoire is alles mogelijk, leerlingen mogen ook hun eigen favoriete liedjes meebrengen. Voor kinderen is het ook mogelijk om duo-zanglessen te volgen, er is heel veel muziek die je samen kunt doen. Leerzaam én gezellig!

 

Twentysomething

Ben je een jaar of 20 en leer je graag zingen in een groep? In dit muzikale en gezellige jongerenkoor met ruim 20 mannen en vrouwen van 18-30 jaar werken we aan wereld-, pop- en klassieke muziek in meerstemmige arrangementen. Informatie vind je hier.

Individuele zanglessen voor jongeren en volwassenen

In de lessen aan jongeren en volwassenen wordt gewerkt aan een vrije en ontspannen manier van zingen op basis van de klassieke zangtechniek. Houding, ademhaling, gezond stemgebruik, expressie, techniek en interpretatie komen hierbij aan bod. We verkennen de wereld van het lied, zingen aria's uit oratorium en opera, maar we kunnen ook werken aan bijvoorbeeld wereldmuziek, musicalrepertoire of het instuderen van koorpartijen. Ik begeleid je hierbij aan de piano.

Zangles cadeaubon

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geef een zangles cadeau! 

Proefles

Wil je ontdekken of zangles iets voor jou is? Boek dan een eenmalige kennismakingsles. In die les gaan we aan de slag zoals we dat in een gewone zangles doen: stem opwarmen, zangoefeningen en vervolgens gaan we aan de slag met een lied dat je zelf hebt uitgekozen. Een proefles kost € 20,00.

Lestarieven

Het lestarief is vastgesteld conform de richtlijnen van de KNTV. Je vindt de tarieven op deze pagina