Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

KINDERKOOR KiK 

Kom ook zingen bij KiK!

Kinderkoor KiK (Kinderkoor in Krimpen) biedt de leukste zang- en koorlessen voor kinderen in Krimpen. Bij ons maak je nieuwe vrienden en kom je zingend de les uit! We zingen grappige, swingende, vrolijke en mooie muziek in alle stijlen en talen. We leren goed zingen, we leren van alles over muziek en treden een aantal keer per jaar op in o.a. een eigen concert, een muziektheatervoorstelling en een kerstconcert. Elk kind kan bij KiK twee gratis proeflessen volgen, kom gewoon een keer kijken en meedoen, je bent welkom! 

Agenda

Op zaterdag 1 juli zingen we tijdens het KinderMuziekFestival in Krimpen. Welkom!

 

Voor wie?

Voor jongens en meisjes in de basisschoolleeftijd die van muziek houden en graag goed willen leren zingen.

Wat en wanneer?

We repeteren op dinsdagmiddag in de Theaterzaal van de Tuyter in Krimpen aan den IJssel. Het jongste koor (4 t/m 6 jaar) repeteert van 15.45 tot 16.30 uur, het kinderkoor (7 t/m 12 jaar) van 16.30 tot 17.30 uur. We zingen samen de meest swingende, leuke en mooie muziek. We krijgen zangles, zingen zowel één- als meerstemmig, gaan aan de slag met tekst en presentatie, geven concerten en spelen en zingen in muziekvoorstellingen. In elke les wordt op aansprekende wijze kennis gemaakt met muziekleer.

Zin om mee te zingen? Kinderen mogen twee keer gratis meedoen met de lessen en kunnen daarna besluiten of ze lid willen worden van KiK. Laat even weten dat je voor een proefles komt, dan ligt er meteen muziek voor je klaar! Aanmelden kan via een mail naar kinderkoorkik@gmail.com

Optredens

We vinden het leuk om onze muziek te laten horen! We hebben onlangs opgetreden in de Tuyter en tijdens het KinderMuziekFestival in Krimpen. Vorig jaar hebben we een Kerstconcert gegeven en een spetterende muziekvoorstelling gespeeld over de avonturen van Pinokkio. Voor 2022 staan alweer meerdere optredens gepland en we zijn al enthousiast begonnen aan heel veel nieuwe muziek. Onze agenda vindt u t.z.t. op deze pagina.

Kosten

Bij KiK repeteren we wekelijks op dinsdag, m.u.v. de schoolvakanties. De lessen van de jongste groep duren 45 minuten en kosten € 15,00 per maand. De repetities van het kinderkoor (koorrepetitie, zangles en muziekleer) duren 60 minuten en kosten € 20,00 per maand.

Aanmelden

Info en aanmelden: kinderkoorkik@gmail.com